Magazine analyse

Sijtje - Editie 1


Scroll down


929

Sessies


779

Unieke bezoekers


6.785

Pagina weergaven

Algemene Statistieken

Meer dan 80% van het verkeer komt direct. Social staat met 14% op de tweede plek. Van de social kanalen is Facebook de grootste deler (12%).


Bij het kijken naar de gebruikte apparaten zien we het belang van responsive magazines. 40% van alle bezoekers bekijkt het magazine op een mobiel of tablet.


Direct

84%

Verwijzing

1%

Social

14%

Organic

1%


Desktop

60%


Mobiel

29%


Tablet

11%

Engagement

De engagement in het magazine is goed te noemen. De gemiddelde tijd per pagina en de gemiddelde sessieduur zijn hoger dan de gemiddelde Instant Magazine publicatie. Het gemiddeld aantal pagina's per sessie zit net onder het gemiddelde.Gem. tijd per pagina

00:45

Gemiddeld spenderen bezoekers 45 seconden op een pagina. Vergeleken met andere Instant Magazines (32sec) is dat een verbetering van:

+40%


Gem. pagina's per sessie

7,3

Gemiddeld zien bezoekers 7,3 pagina's per sessie. Vergeleken met andere Instant Magazines (7,7 keer) is dat een verschil van:

-4%


Gem. Sessieduur

04:46

Gemiddeld spenderen bezoekers 04:46 per sessie. Vergeleken met andere Instant Magazines (03:41) is dat een verbetering van:

+14%


Afgespeelde videos

606x

Aantal unieke bezoekers per pagina & Gem. tijd per pagina

In onderstaande grafiek zie je de gemiddelde tijd die unieke bezoekers per pagina hebben gespendeerd. De kolommen geven aan hoeveel bezoekers de pagina hebben gezien. De gele lijn geeft de Instant Magazine benchmark voor gemiddelde tijd per pagina weer.


Je kan zien dat het magazine goed de aandacht vasthoudt van de bezoeker. Een aantal mensen haakt af na de eerste pagina, maar daarna lijkt een overgrote meerderheid door te klikken.


De uitschieter is de laatste pagina (afsluiting). De reden dat mensen lang op deze pagina blijven lijkt te maken te hebben met de video die op deze pagina geplaatst is. Deze video duurt meer dan 20 minuten en is 508 keer gestart. Dit is 84% van alle gestarte video events.


Exceptional Content Deserves Exceptional Showcasing

Editie 1
1/1